Kodan on noin 20 henkilöä työllistävä ohjelmistoalan yritys, jolla menee hyvin. Toimimme pääosin Helsingissä, ja nyt laajennamme toimintaamme Tampereelle. Etsimme henkilöä perustamaan ja kehittämään uutta Tampereen toimistoamme.

 

Työnantajanasi tarjoamme sinulle kaiken tuen ja koulutuksen, jota vain osaat ja keksit pyytää. Autamme sinua markkinoinnissa, rekrytoinnissa, bisnesten käynnistämisessä ja arjen paperityössä. Halutessasi pääset kehittämään Kodanin toimintaa muuallakin kuin päävastuualueellasi Tampereella.

Tarjoamme sinulle myös vakaan toimeentulon ja omistajuutta: vaikka hyppäät yrittäjämäiseen rooliin, napsahtaa tilillesi säännöllinen kuukausipalkka.

Ketä etsimme?

Emme etsi juuri tietynlaista henkilöä - voit olla joko bisneksen kehittämisestä kiinnostunut koodari tai IT-alan metkut tunteva rautainen myyjä. Työn sisältö ja Tampereen toimiston profiili sekä työtavat ja käytännöt rakennetaan sinun ja osaamisesi ympärille.

Jotain vaatimuksia meillä kuitenkin on:

  • Sinulla on paljon ideoita etkä pelkää opetella uusia asioita

  • Joko jo osaat myymisen ja rekryn tai olet valmis opettelemaan

  • Olet sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut

  • Sinulla on kontakteja IT-alalle ja ymmärrät, miten ala toimii

  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea

  • Voit työskennellä Tampereella päivittäin

Mikäli kiinnostuit tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Marko Loukkolaan. Kaikenlaiset keskustelunavaukset, ideat ja kysymykset ovat tervetulleita!

marko.jpg

Marko Loukkola

marko.loukkola@kodan.fi
+358 (0)44 552 5952


 
 

Kodan?

Kodan on vuoden 2017 lopussa perustettu ohjelmistoalan yritys. Keskitymme web-pohjaisiin tuotteisiin ja digitaalisiin palveluihin. Tällä hetkellä työskentelemme mm. videostreamauksen, API- ja arkkitehtuuriprojektien sekä mobiili- ja blockchain-sovellusten parissa.

Visionamme on rakentaa yritys, jossa ihmisillä on hyvä fiilis ja tervetullut olo. Emme halua kehittää Kodanista globaalia IT-korporaatiota vaan pienistä ja kotoisista soluista rakentuvan verkoston, jossa jokaisella verkoston osalla on oma selkeä tehtävänsä. Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta tulevaisuudessa mahdollisesti kurkotamme myös rajojemme ulkopuolelle. Toistaiseksi Suomi kuitenkin riittää.

Keskitymme laadukkaaseen koodiin ja hyvään suunnitteluun. Olemme kokeneita konkareita ja keskiarvoinen kodanilaisen uran pituus on lähes 13 vuotta. Paikallemme emme kuitenkaan ole jämähtäneet, ja pitkän kokemuksemme ansiosta saamme tuotua alalle myös uutta verta.

Lisää Kodanista: Blogi | Verkkokerros-podcast | Instagram | Facebook | Twitter


P.s. Voi myös olla, että teitä on kaksi tai useampia toisiaan täydentäviä henkilöitä. Voit siis lähestyä meitä myös tiiminä tai työparina - kaikki käy!